Jag och sambon var iväg ute i skogen vid Skrylle, som ligger en liten bit utanför Södra Sandby och dör tog vi en liten övernattning med tält. Till en början var jag väldigt fundersam kring hela idén då det känns lite sådär att tälta där det går lite folk då och då.

Men vi åkte ut där på kvällen vid 19:30 på kvällen när där inte fanns så mycket folk och efter 30-40 minuter hittade vi en plats att slå upp tältet. Det var en liten glänta mitt inne i skogen, fast bara kanske 20 meter från själva löpspåret. Kändes lite konstigt till en början, men efter någon timme så kändes det fullt normalt att tälta vid ett löparspår.

Däremot fanns där gott om mygg så myggmedlet fick komma fram direkt. Det räckte inte att börja spraya ner huden, utan vi fick även spraya in våra kläder helt med detta medel. Det är tydligt att detta är ett år för myggen då det har varit så varmt.

Vi skulle iväg på söndagen sen och jag var lite orolig för att vi skulle vakna redan vid 05:00, då det blir ljust så tidigt. Men vi sov faktiskt till 08:30 ungefär innan det blev alldeles för varmt i tältet.

Jag är inget stort fan av att tälta men detta var lite småmysigt för oss och faktiskt lite romantiskt. Det får kanske bli lite fler gånger då min sambo är lite intresserad av att röra sig utomhus i naturen.