Oj vad mitt bloggande har stagnerat de sista månaderna… om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte riktigt haft lust att blogga av flera skäl. Mer om detta kommer jag ta upp i ett senare blogginlägg då jag inte riktigt har lust att skriva ett sådant djupt inlägg än.

Men kort och gott så är jag ute efter att köpa en ny kaffebryggare då mina vänner ständigt klarar på min billiga Melitta kaffebryggare som nu är säker 7 år gammal. Det kostade dessutom bara 200 kronor när jag köpte den, men den har termos!.

Jag är egentligen ingen riktig kaffedrickare och saknar egentligen intresset helt kring kaffe. Men på senare tid har jag ändå börjat uppskatta känslan av att dricka varmt kaffe på morgnarna. Jag är också trött på att höra alla klagomål kring min kassa kaffebryggare som brygger dåligt kaffe.

Nu när jag tänker efter så är det kanske den som har gjort att jag inte uppskattar kaffe överhuvudtaget.

Det är i alla fall dags att inhandla en ny kaffebryggare till lägenheten och denna gången tänker jag köpa något som har fått bra i tester eller som har bra kundrecensioner.

Ett besök på NetOnNet för att hitta den bästa kaffebryggaren

Jag var in om NetOnNet på ett kort besök här i Malmö, men när jag väl stod där så hade jag ingen aning om vad som är bra eller inte. Helst vill jag komma åt en kaffebryggare som har termos då det känns enklare vid t.ex. bjudningar eller dylikt. Dessutom har jag hört att kaffe som står på platta bildar någon äcklig syra.

Jag tror dock att jag har hittat min framtida kaffebryggare och efter ha läst några bäst i test av kaffebryggare hos bland annat HemTrevligt och Inspekto så är jag ganska säker på att det kommer bli en Moccamaster.

Även mina vänner har Moccamaster hemma så det blir nog en väldigt fin uppgradering och dessutom har den fått bäst i test i flera tester. Jag blir dock den första i min umgängeskrets att köpa en Moccamaster med termos. För min del är en termos ett måste då jag tycker det är betydligt smidigare.

Så imorgon tänkte jag faktiskt besöka NetOnNet igen och köpa kaffebryggaren då den finns inne i lager. Då slipper jag också vänta över helgen innan jag får hem den.

Modellen jag tänker köpa är Moccamaster KGBT741 som har en ståltermos. 1790 kronor kostar den på NetOnNet. Visst det är ganska dyrt men från vad jag har hört så håller dessa kaffemaskiner väldigt länge och jag vet att min syster har haft en i säkert 10 år minst. Inte just den modellen men en annan Moccamaster modell.

https://www.netonnet.se/art/hem-hushall/kaffemaskin-kaffe/kaffebryggare/moccamaster-kbt741/105752.9394/

Förhoppningsvis så är den bra mycket bättre än det jag har hemma för annars blir jag djupt besviken. Om ni vill så kan jag återkomma med en recension efter att jag har använt den ett par gånger?. Det är mycket möjligt att jag gör det faktiskt för jag behöver komma igång med mitt bloggande igen.

Är där någon som kan lämna förslag på den bästa kaffesorten? Jag har alltid köpt den blåa Zoégas för det är den min mamma brukar använda. Men troligtvis så finns där andra sorter man också bör testa. så jag tar gärna emot förslag om någon har.

Peace out!