Jag har tyvärr riktigt dåligt med tid just nu och hinner inte riktigt blogga. Jag har precis börjat ett nytt jobb en bit utanför Malmö som jag kommer avslöja så fort jag vet att jag har fast anställning.

Just nu njuter jag av livet trots att vädret är sådär här nere i Malmö och förhoppningsvis kommer det bli bättre till slutet av juli då jag har min lilla ledighet på två veckor.

Vi får väl se. Juli brukar ju vara relativt fint annars och vi har inte direkt planerat in någon resa detta året så jag hoppa verkligen att det kommer lite fint vänder till min semester. Annars vet jag inte riktigt vad vi gör för vi har inte direkt lagt undan pengar till semestern och vi tänkte i stället åka ut för att göra lite utflykter och så vidare.

Jag hoppas att jag kan komma igång med mitt bloggande igen så fort som möjligt, men antagligen kommer det dröja till hösten innan jag känner för att lägga ner tiden till det.

Nu på sommaren är man ju ute utomhus så fort vädret tillåter det för det är enda sättet för att ladda batterierna inför hösten / vintern.

Men tro mig, jag kommer börja blogga så igen så fort jag känner att jag hinner göra det regelbundet. Det är ganska skönt att sitta en höstkväll med ett glas vin och skriva av sig lite på min blogg.