borja-med-boxningssackJag var nere på det lokala gymmet efter att en av mina vänner ville att jag skulle hänga med och prova på lite boxning på boxningssäck. Jag har bara ett ord att säga och det är ”jobbigt”.

Det var mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara och jag körde slut på mig själv redan efter någon minut med allt boxande. Jag insåg också att min kondition inte är den bästa kanske och jag tror nog det är dags att faktiskt dra igång min träning nu för jag har tappat väldigt mycket bara på några månader.

Jag har dock ingen lust köpa årskort på gymmet här i närheten för det kostar över 4000 kronor per år och jag känner att det är lite väl mycket med tanke på att jag kan köpa träningskläder/träningsutrustning för dem pengarna i stället varje år.

Men något jag märkte med boxningssäck är att det är förbannat kul på något konstigt sätt för det är så varierande om man slänger in lite sparkar också och kör lite kombinationer som visade mig. Jag är betydligt mer öppen för att köpa hem en boxningssäck i stället för att betala dyra pengar nere på gymmet.

Jag har kollat lite på boxningssäckar.se och jag tycker inte priserna är så farliga ändå men visst jag är inte säker på att jag får sätta upp en boxningssäck i lägenheten då det är en hyreslägenhet men ska definitivt kolla upp det.

Det finns också stående boxningssäckar men det är mycket dyrare och kostar närmare det dubbla verkar det som. Men visst det är bara ett årskort på gymmet så det är ungefär samma kostnad.

kolozzeum.com har jag också tittat lite på och där finns en hel del tips som jag kan använda så det åker in i favoriter i fall jag verkligen köper en boxningssäck.