babygymJag blir ju snart mamma som de flesta vet, i alla fall mina närmsta vänner vet att det snart är slut med att bara tänka på sig själv. Det ska faktiskt bli väldigt intressant hur mycket jag kommer få uppoffra när väl barnet kommer och från vad andra säger så är det en hel del och den omställningen kommer inte bli enkel om det nu är så illa som flera säger.

Jag har ju alltid gjort vad jag vill när som men med mitt barn kommer jag inte kunna göra alla de saker jag brukade göra. Redan sen jag blev gravid har jag märkt att jag helst stannar hemma många gånger när det är dags för fester eller dylikt även om jag då och då dyker upp för att träffa några vänner i bland. Jag känner väl lite att var har jag där att göra om jag ändå inte kan dricka någon alkohol.

I alla fall så sitter jag och gör en inhandlingslista inför födseln och frågar mig om man verkligen behöver ett babygym. Enligt babygym så är det en viktig detalj i det hela då barnet får någon form av utveckling av det hela men jag är inte så säker faktiskt.

Jag funderade själv på att kanske köra den där ställningen man kan sätta över en t.ex. filt där barnet ligger så kan man ju själv hänga upp lite olika barnleksaker i den ställningen. Men jag vet inte riktigt huruvida bra dessa ställningar är som är i hårdplast för jag vill ju inte riskera att ställningen trillar över henne för då hade jag känt mig riktigt dum. Jag vill ju ha ett babygym som är enkelt att ta med när jag ska i väg till någon väninna eller något.

Alternativet är ju att plocka bort bågarna när jag ska ta med babygymmet. Nu känns det nästan som jag övertalade mig själv om att köpa ett babygym i stället när jag skriver detta.

Produkten jag först tänkte på är ABC babygym bågen http://www.storochliten.se/produkt/abc-babygym-med-ljud men nu är jag osäker på om jag vill ha det.